Nu söker vi en Redovisningskonsult / Lönekonsult till Nissastadens Revision! 

Nissastadens Revision i Halmstad är en byrå som anpassar servicen efter våra kunders behov och önskemål för att hitta den lösning som passar varje unik kund allra bäst. Vi värdesätter kvalitet, kundfokus och erfarenhet. Vi tror starkt på att bygga långvariga relationer med våra kunder och det börjar med tryggheten i att möta kända ansikten varje gång du besöker oss.

Nu expanderar vi och söker en Redovisningskonsult / Lönekonsult som delar våra värderingar och som vill vara en del av vår fortsatta resa.

Ditt uppdrag
Vi erbjuder dig ett varierande och spännande jobb hos oss med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att vara delaktig i ett härligt gäng som trivs på jobbet.

Dina arbetsuppgifter blir att självständigt sköta löpande bokföring, avstämningsuppdrag, löneuppdrag, bokslut och deklarationer.

För att lyckas i rollen har du ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du är Auktoriserad Redovisningskonsult och/eller Auktoriserad lönekonsult.

Tillträde 2023-01-09 eller enligt överenskommelse.

Varför Nissastadens Revision?
Hos oss får du chansen att arbeta i en miljö där ditt arbete verkligen gör skillnad. Vi erbjuder ett motiverat gäng och en arbetsplats där vi prestigelöst värdesätter varje individs bidrag. Vi har fräscha och rymliga kontor med fri parkering i anslutning till fastigheten och vi ser fram emot att välkomna dig som en del av vårt team.

Vi har kollektivavtal, är medlemmar i organisationen FAR och jobbar enligt REKO.

Ansökan
Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss, i ett företag där både våra medarbetare och våra kunder verkligen trivs?

Skicka din ansökan till: annika@nsrevision.se

Notera att tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person, så färdigställ din ansökan och mejla den till oss redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan, vi är väldigt nyfikna på den!